Klubnyheder

Kom og træn atletik - alle kan være med og det er aldrig for sent!

3. august 2022, 11.44

Kom og træn atletik sammen med os! 


I Helsingør Atletik er der plads til alle og vi har hold til alle aldre og ambitions niveauer.


Atletikkens grundtræning er med til at gøre dig stærk, spændstig. hurtig og udholdende. Vi træner efter det aldersrelatede træningskoncept, hvor der tages hensyn til børn og unges udvikling og fastholdelse af glæden ved at dyrke idræt. Atletik træning er et godt supplement til andre sportsgrene og du kan sagtens dyrke atletik samtidig med andre sportsgrene.


Vi har rigtigt gode forhold, med et velholdt stadion ved Rønnebær Alle skolen, eget styrketræningslokale i vores klubhus samt indendørs træningsmuligheder i Snekkersten Hallen, som vi benytter i vinterhalvåret.


For de konkurrencemindede er der mulighed for at deltage i stævner både i sommer og vinter sæsonen. Her arrangerer vi selv flere stævner i Helsingør, men vi tager også afsted til både store og små stævner i Danmark og Sverige.


Vores hold er inddelt efter alder og drenge/piger træner sammen. For unge under 14 år trænes der bredt med fokus på at komme rundt i alle atletikkens discipliner. For de ældre atleter er der fortsat mulighed for at træne bredt, samtidig med at der tilbydes special træning indenfor løb, spring og kast. 


Se vores træningstider i kalenderen og mød op på stadion og prøv at være med. 

Du er altid velkommen til at kontakte trænerne direkte eller skrive til klubben på post@hif-atletik.dk


Det er aldrig for sent at starte til atletik, og nogle af Danmarks deltagere ved OL har vist at man sagtens kan starte som teenager og gøre sig gældende på den store scene. Som eksempel kan nævnes Sara Slott der startede som 14-årig, Kojo Musah var 19 og Ida Karstoft skiftede en fodboldkarriere ud med atletik og er nu Danmarks hurtigste kvinde. Modsat har Armand Duplantis trænet stangspring siden han var 3 år gammel, men her byggede hans far også et anlæg i haven til den unge dreng!Klubnyheder