Skole OL

Skoleol2018

Starten skal til at gå til et af de mange løb der afvikles under Skole OL.

Foto ved Ronnie Rosenlund Jørgensen

Skole OL

Tak for deltagelsen i 2023, sæt allerede nu kryds i kalenderen tirsdag d. 14. maj og onsdag d. 15. maj 2024 hvor vi holder SkoleOL


Stævnet er for alle 4.-7. klasser i Helsingør Kommune, og tilmeldingen åbner til august 2023. Vi har plads til 16 klasser pr årgang, så vent ikke for længe med at tilmelde jer - stævnet plejer at være fyldt godt op.


Vi afvikler stævnet for 4. og 5. klasse tirsdag d. 14. maj, mens 6. og 7. klasse har stævne onsdag d. 15. maj.


Til stævnet skal vi både løbe, springe og kaste, og der bliver fokus på klassens samlede præstation fremfor hver enkelt elevs resultat. Vi skal igennem følgende 5 øvelser i Helsingør:


  • Speedlængde
  • Turbokast
  • 20 x 60 m stafet
  • 20 x 60 m hække stafet
  • 10 x 200 m stafet 


I kan læse om de enkelte øvelser her: Øvelser


Til speedlængde samt turbokast kan alle elever være med, og her er det vigtigt at klassen har et godt samarbejde for at opnå så mange forsøg og point som muligt inden for den afsatte tid. 


Til de forskellige stafetløb skal reglerne omkring kønsfordeling overholdes, for at sikre en så fair konkurrence som muligt. Nogle klasser vil have mere end 20 elever eller mange elever af det ene køn, og her må I så aftale i klassen på forhånd, hvem der deltager og hvem der hepper ved de forskellige stafetløb. Har man færre elever må man aftale hvem der løber to ture for holdet.


Vi sender information ud et par uger inden selve stævnet, herunder den endelige tidsplan. Nedenfor en vejledende tidsplan som kan blive justeret når vi kender deltagerantal.

Vejledende tidsplan, SkoleOL Atletik i Helsingør 2024

8.30 Ankomst

8.45 Indmarch og velkomsttale

9.00 Øvelserne starter - her kommer særskilt plan. Forvent at hver klasse har en øvelse i timen

13.00 10x200m stafet som afsluttende øvelse

13.45 Præmieoverrækkelse og tak for idag


Har du nogle spørgsmål, så skriv meget gerne til post@hif-atletik.dk.