Skole OL

Skole OL

Vi afholder SkoleOL i atletik, titirsdag d. 14. maj og onsdag d. 15. maj 2024 på atletikstadion, Egevænget 6, 3000 Helsingør.

Vi afvikler stævnet for 4. og 5. klasse tirsdag d. 14. maj, mens 6. og 7. klasse har stævne onsdag d. 15. maj. Der er kun ganske få pladser tilbage for 4. og 5. klasse, mens stævnet om onsdagen er fuldbooket.


Til stævnet skal vi både løbe, springe og kaste, og der bliver fokus på klassens samlede præstation fremfor hver enkelt elevs resultat. Vi skal igennem følgende 5 øvelser i Helsingør:


  • Speedlængde
  • Turbokast
  • 20 x 60 m stafet
  • 20 x 60 m hække stafet
  • 10 x 200 m stafet 


I kan læse om de enkelte øvelser her: Øvelser


Til speedlængde samt turbokast kan alle elever være med, og her er det vigtigt at klassen har et godt samarbejde for at opnå så mange forsøg og point som muligt inden for den afsatte tid. 


Til de forskellige stafetløb skal reglerne omkring kønsfordeling overholdes, for at sikre en så fair konkurrence som muligt. Nogle klasser vil have mere end 20 elever eller mange elever af det ene køn, og her må I så aftale i klassen på forhånd, hvem der deltager og hvem der hepper ved de forskellige stafetløb. Har man færre elever må man aftale hvem der løber to ture for holdet.


Vi har sendt information ud til de tilmeldte klasser, og ca en en uge før kommer den detaljerede tidsplan. Nedenfor en vejledende tidsplan som kan blive justeret når vi kender deltagerantal.


Vejledende tidsplan, SkoleOL Atletik i Helsingør 2024

8.30 Ankomst

9.00 Øvelserne starter - her kommer særskilt plan

13.15 10x200m stafet som afsluttende øvelse

14.00 Præmieoverrækkelse og tak for idag


Har du nogle spørgsmål, så skriv meget gerne til post@hif-atletik.dk.