Helsingør mesterskaber i sprint

Er du Helsingørs hurtigste sprinter?
Sprint
Velkommen

Helsingør Atletik inviterer til de åbne Helsingør mesterskaber i sprint. 


Vi dyster på den korte 60m distance, som for de hurtigste i Danmark kan tilbagelægges på under 7 sekunder. Vi anvender el-tidtagning, så du får en hel præcis tid.


Alle kan være med, så tag dine venner eller familie med og kom og prøv hvor hurtigt du kan løbe.


Udover løb, vil der i hallen være mulighed for at prøve nogle af atletikkens andre discipliner som kuglestød og længdespring.

Tid og sted

Det hele foregår lørdag d. 23. oktober fra kl 12 - 16 i Snekkersten Hallen, Agnetevej 1, 3070 Snekkersten. 


Du tilmelder dig på dagen i hallen. Ved tilmelding skal du oplyse navn samt fødselsår og du vil få udleveret et startnummer som vi kan bruge til at identificere dig med. Der kan løbe 5 personer i hvert heat, så er du sammen med nogle venner, kan I bede om at løbe mod hinanden i samme heat.


Vi løber indledende løb fra kl 12 - 14.30, hvorefter vi sammenligner tider og finder de hurtigste kvinder og mænd der skal dyste i finalen om blive Helsingørs hurtigste sprinter. 

For børn op til og med 15 år vil der blive kåret en vinder baseret på tider løbet i indledende løb. Her afvikles der altså ikke finale. Vi kårer en vinder for hver årgang fra 2015 - 2006 for både piger og drenge.


Tidsplan:


11.30: Hallen åbnes og tilmelding starter. Sidste mulighed for tilmelding er kl 14.00.


12.00 - 14.30: Indledende 60m løb for alle aldersgrupper. Det er muligt at løbe flere gange hvis der er plads - vi prioriterer at alle der har lyst får lov at løbe.


15.00: Kåring af de hurtigste piger og drenge. Der kåres en vinder for hver årgang i alderen 6-15 år (årgang 2015 - 2006).


15.30: Finale, hvor de som har løbet de hurtigste tider i indledende løb, skal dyste om at blive Helsingørs hurtigste sprinter for henholdsvis kvinder og mænd. Alle aldersklasser deltager i denne konkurrence.


12.00 - 15.00: Åbent hus i hallen, hvor du kan prøve nogle af de andre atletikdiscipliner som for eksempel kuglestød eller længdespring.

Praktisk information

Det hele foregår i hallen, hvor tilmeldingen også finder sted. For at løbe 60m skal du tilmelde dig og have udleveret et startnummer. Ved tilmelding aftaler vi hvilket heat du løber i. 


Startnummer sættes på din t-shirt på brystet, så vi kan identificere dig i mål. 


Det er muligt at prøve nogle af de andre atletik discipliner i hallen før eller efter du har løbet - her behøver du ikke tilmelde dig, men taler blot med vores instruktører ved de enkelte øvelser.


Det er muligt at kigge på fra 1. salen i hallen.


Atletik kræver ikke en masse udstyr - du skal bare have sportstøj samt sko, som du kan løbe og springe i.


Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Helsingør Atletik på vores email: post@hif-atletik.dk