Klubnyheder

Retningslinjer for selvtræning på stadion

28. april 2020, 12.28

Selvtræning på stadion er kun for medlemmer af Helsingør Atletik og kan finde sted når der ikke er planlagte holdtræninger.  Klubben råder som udgangspunkt over stadion på hverdag efter 15.30 og i weekenden. Se planlagte holdtræninger i vores kalender: https://www.hif-atletik.dk/klub/helsingor-if-atletik/kalender


Vi følger retningslinjerne fra Dansk Atletik Forbund, som du kan læse i sin helhed her: http://dansk-atletik.dk/nyheder/nyheder-2020/2020/04-21-opdaterede-atletikspecifikke-retningslinjer-og-anbefalinger-i-den-aktuelle-corona-situation.aspx.  


Der må være op til 4 mindre grupperinger ad gangen på stadion og dette bedes også overholdt ved selvtræning.


Ved løbetræning gælder der følgende:


  • Alle løb foregår i den normale løberetning uanset vejrforhold, og hvor man opholder sig på stadion. Alle løber altså altid i samme retning. 
  • Ved længere intervaller, hvor man løber på linje efter hinanden, så anbefales afstanden at være op til 10 meter afhængig af tempo og puls.
  • Blæser det, så skal man i modvind altid holde endnu længere afstand til de foranløbende. 


Vi beder dig om at rydde op efter dig selv samt at låse stadion efter brug. Redskaber er låst inde og anvendes kun i forbindelse med holdtræninger, hvor trænerne har ansvar for hygiejnen.

Der er ikke adgang til klubhus, omklædning, toiletter og motionskælder. Dette er indtil videre lukket frem til 8. juni

Klubnyheder