Klubnyheder

Covid forholdsregler ved træning

28. oktober 2020, 10.49

Der er kommet nye retningslinjer i forhold til forsamlingsforbud og brug af mundbind på offentlige indendørs arealer. Vi kan heldigvis fortsat træne og beder alle medlemmer om at overholde nedenstående.

Nedenfor har vi forsøgt at opsummere de regler som gælder samt hvad det betyder for vores aktiviteter. Der er endvidere vedhæftet information fra kommunen samt fra Dansk Atletik.


Forsamlingsforbud

Der er et generelt forsamlingsforbud på 10 personer, hvor der for unge under 21 år er lavet den undtagelse at man godt må træne op til 50 sammen. Her må trænere/ledere godt være en del af gruppen på de 50, også selv om de er over 21 år gamle.

For voksne over 21 år gælder der altid et 10 personers forsamlingsforbud og der må derfor ikke trænes i grupper på mere end 10 personer. Ved blandede grupper hvor både unge og voksne træner sammen gælder 10 personers forsamlingsforbud.

Til vores atletiktræninger har vi kun unge under 21 år, og vores grupper er sjældent større end 15 personer. Når vi træner i hallen må der være op til 50 unge i hallen. Vi kan derfor godt fortsætte vores træning som normalt og overholde forsamlingsforbuddet. Vi sørger så vidt muligt for at vores forskellige hold er adskilt under træningen.


Ved træning på stadion må vi også træne op til 50 unge under 21 år sammen eller træne i flere mindre grupper med afstand. 

Ved træning i motionskælderen gælder forsamlingsforbuddet også, men her skal man endvidere tage hensyn til lokalets størrelse og mulighed for at holde god afstand til de andre der træner. 


Forældre, søskende og andre tilskuere kan ikke opholde sig i selve hallen eller stadion. For disse personer gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer og man bedes derfor enten forlade hallen helt eller sætte sig op på første salen med afstand.

Om mandagen stopper vi træningen for vores børnehold kl 17.20 for at de kan nå at forlade hallen inden badminton har haltid kl 17.30. Vi beder om at børnene forlader hallen umiddelbart efter træning, så vi ikke bliver for mange og undgår situationer hvor mange stimler sammen.

Ved ophold i klubhuset gælder 10 personers forsamlingsforbud uanset om man sidder eller står. Man må gerne sidde og lave f.eks. lektier i klubhuset, men ikke mere end 10 personer ad gangen.

Forsamlingsforbuddet gælder også udendørs, så efter endt træning må man ikke opholde sig i grupper på mere end 10 personer.


Mundbind/visir

Fra torsdag d. 29/10 er det påbudt at bære mundbind eller visir når man opholder sig indendørs på alle offentlige steder. Dette gælder Snekkersten Hallen, klubhuset og motionskælderen og det gælder for alle over 12 år.


Man må gerne tage mundbind af når man sidder ned - f.eks. på førstesalen i hallen eller i klubhuset.

Man skal ikke bære mundbind i forbindelse med selve træningen. 

For atleter og trænere gælder krav om mundbind derfor fra de ankommer til de starter deres omklædning og træning. Efter træning og omklædning skal mundbind bæres til man har forladt stedet. Det er altså typisk i forhallen i Snekkersten eller klubhuset at man skal bære mundbind før og efter træning.

For forældre og andre som ikke træner skal mundbind bæres hele tiden med mindre man sidder ned.


Generelle forholdsregler

Alle bedes spritte hænder før og efter træning. Der hænger spritdispensere i forhallen i Snekkersten Hallen og i klubhuset står der også håndsprit i forhallen.

Udstyr i motionskælderen er man selv ansvarlig for at spritte før og efter træning.

Man bliver selvfølgelig hjemme ved sygdomstegn og er man f.eks. sendt hjem fra skole pga smitte i klassen, så bedes man også blive hjemme fra træning indtil man kan starte i skole igen. I tilfælde af at man tester positiv selv, så skal vi have besked i klubben, så vi kan informere til relevante hold/atleter.


Hvis I har nogle spørgsmål er I velkomne til at skrive til post@hif-atletik.dk

Bestyrelsen i Helsingør Atletik

Retningslinjer for atletikken 26okt.pdf

COVID-19 - Spørgsmål og svar.pdf

Klubnyheder